Flowtalk

Tina Ahlin

Programledare med känsla för musik!

Tina Ahlin är en multibegåvad tjej som har varit på musikbanan länge.
Det stora genombrottet och intåget till hjärtat hos majoriteten av svenska folket kom i och med rollen som lagledare i den populära TV-programmet 'Så ska det låta' på SVT. Sedan dess har hon med mellanrum synts i rutan som både programledare och musiker. I SVT:s program "Gokväll har hon intervjuat och musicerat med runt 50 artister av vitt skilda slag. Hon har varit högtidsvärd på SVT på Valborg, Nationaldagen och Midsommar. Hon har ockå medverkat ett flertal gånger i 'Allsång på Skansen'.
Förutom musik är trädgård ett av Tinas stora intressen och det har resulterat i den egna TV-serien Tinas Trädgård som hade premiär i dåvarande TV4+.

Tina är van att leda både orkestrar och evenemang. Hennes ledaregenskaper kommer väl till pass då hon arbetar som konferencier och det ständiga leendet, värmen och hennes goda humör smittar alltid av sig på omgivningen. Tina plockar gärna med musiken in i jobbet även då hon är konferencier - det ger ytterligare en härlig och oväntad dimension till evenemanget.
.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.