Flowtalk

Tina Ahlin

En musikalisk mulitibegåvning!

Tina Ahlin har varit på musikbanan länge. Hon behärskar fem instrument ; piano, dragspel, munspel, omnichord och harmonika – och kan komponera allt från opera till jazz. Det stora genombrottet och intåget till hjärtat hos majoriteten av svenska folket kom i och med rollen som lagledare i den populära TV-programmet 'Så ska det låta' på SVT.

Tina visar prov på sin mångsidighet bland annat i Hasse&Tage-hyllningen som görs återkommande. Då läser hon limerickar, spelar dragspel i baktakt, dansar och sjunger ihop med övriga ensemblen. Vid sidan av medverkan i olika tv-program som t e x Allsång på Skansen eller i 'Gokväll' så har hon sjungit och spelat på en del till högtidliga sammanhang, ex. Augustpriset och på Vetenskapsakademien. Det har handlat om allt ifrån jazz till klassisk musik i nya arrangemang.

Tina är självklart också en uppskattad underhållare på olika typer av inofficiella evenemang. Hennes bredd gör att hon passar in i de mest skiftande sammanhang. Hon når fram till folk med sin imponerande musikalitet, sin värme och sitt härliga sätt.
Om man önskar underhållning till kaffe kan hon plocka med sig sina trio-kollegor. Det blir svängigt och lite lagom showigt ur bla, vår svenska revy och vis-tradition.

.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.