Flowtalk

Tobias Ahlin

Delar med sig av nya perspektiv!

Tobias Ahlin är Lead Experience Designer på Mojang och leder designen för världssuccén Minecraft.
Han har bakgrund som en av Spotifys första designers, Industry Leader på Hyper Island och produktdesigner på GitHub i San Francisco. Med sitt arbete har han bidragit till flera kreativa internationella framgångshistorier och delar med sig av sina unika erfarenheter och konkreta verktyg

Tobias är också en internationell föreläsare inom design, trender, digital produktutveckling, innovation och entreprenörskap. Han reser världen runt för att dela med sig av sina perspektiv. Med hjälp av oväntade historier, blandade med empirisk data och beprövade metoder, vänder Tobias upp och ned på allmänna sanningar, utforskar nyanser på djupet, och granskar hemligheterna bakom framgångshistorier världen över.

Genom sitt kontinuerliga jobb med ledande digitala företag plockar han ständigt in nya och färska insikter i sina föreläsningar. För att säkerställa att hans föreläsningar inte bara är inspirerande och skapar emotionell förståelse, utan även innehåller bevisad substans så spenderar han mycket av sin tid med att forska, och erbjuder alltid källhänvisningar till sitt material. Oavsett rubrik, så brukat Tobias göra sitt yttersta för att inslaget ska bli anpassat efter bransch och tillfälle.

Nedan några exempel på rubriker:
* Framtiden och hur den påverkar just er bransch
* Hemligheten bakom Spotifys framgång
* Hur man skapar miljöer och förutsättningar som uppmuntrar till innovation
* Tankemönster och verktyg för att ta bättre beslut
* Metoder för att innovera tillsammans i grupper
* Hur man etablerar vanor och snabbt lär sig i en förändringsprocess
* Hur man jobbar med hypotesdriven design, och mäter framgång

Tobias passar på alla storlekar och typer av evenemang; Kick-offs, kundträffar, inspiration och utbildning, för startups, byråer, och skolor. Kort sagt alla företag och organisationer som står inför utmaningar i ett snabbt transformerande digitalt landskap.
Med hjälp av sina interaktiva workshops och inspirerande föreläsningar visar han hur framtidens trender kommer påverka er och er bransch, samt vilka bevisade verktyg och metoder man behöver för att hantera förändringar.  Förutom inspiration så brukar det bli mycket skratt, ett par tankeställare, och ett par praktiska verktyg att ta med sig hem.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.