Flowtalk

Tobias Karlsson

Allt är möjligt!

Tobias Karlsson har dansat i större delen av sitt liv. Redan som åttaåring hemma i Hallsberg väcktes hans dansintresse. Sedan dess har han dansat till sig succéer över hela världen. När han medverkade i showen 'Burn the floor' 2004 slog de försäljningsrekord i Japan där 47.000 biljetter såldes på 23 minuter, vilket är mer än U2 och Britney Spears gjort.

Men det var först via debuten i Let´s Dance som Tobias klev in i Svenska folkets medvetande. Den första säsongen dansade han med Arja Saijonmaa. Totalt har han medverkat i 14 säsonger av det populära programmet och den glada dansaren har fört fram en rad kvinnor till stordåd. 2008 tog han hem segern tillsammans med Tina Nordström.

Tobias är en varm, personlig och öppen föreläsare - och så mycket mer än 'bara en dansare'. Han bjuder på sig själv och visar stort engagemang för sin publik oavsett om han dansar eller håller föredrag/work shops.
I hans föreläsning får man följa med på en livsresa som varit allt annat än en "Dans på rosor". Hans dröm och stora passion ledde honom till internationella framgångar men vägen dit var både krokig och guppig. Parallellt med en dansvärld fylld av beröm och ryggklapp tog sig Tobias också igenom svåra hinder som mobbing, sexuell förvirring och diverse karriärsöden. Han berättar han hur han med dansen som redskap klarade sig upp och ur det helvete han en gång levde i. Föreläsningen börjar i tårar och slutar i stora skratt - det är en känslomässig berg- och dalbana.  

Tobias brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig. Kontentan av det han vill förmedla på sitt eget sätt är helt enkelt: Följ signalerna i livet och din egen intuition om du vill uppnå dina drömmar!

Ämnen:
* Inspiration
* Motivation
* Livet
* Mål

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.