Flowtalk

Tomas Eriksson

Från ingenjör till inspiratör!

Tomas Eriksson är ingenjören som insåg att han behövde jobba mer med människor för att själv hitta arbetsglädjen. Sedan drygt 15 år tillbaka är han föreläsare och organisationskonsulten på heltid. Han är en föreläsare som vet vad arbetsglädje är i både teori och handling.
Tomas är en inspirerande glädjebyggare vars mål är att få åhörarna att vilja ta ett större ansvar för helheten. Han levererar ögonöppning, igenkänning, kunskap, energi och ger utrymme för många skratt. Tomas föreläser inte i vanlig bemärkelse... han iscensätter och levandegör sitt budskap.

Det finns många olika infallsvinklar och föreläsningar med Tomas. Nedan presenteras dessa i korthet:

Arbetsglädje
En föreläsning som ger kraft att möta kommande utmaningar eller som hjälper er hitta tillbaka till glädjen i arbetet här och nu. Här visar Tomas hur du och dina kolleger höjer arbetsglädjen omgående och hållbart över tid. Att öka arbetsglädjen är inte bara roligt – det är mest seriösa ni kan göra på din arbetsplats. Resultatet blir att medarbetare får mer gjort med mindre stress. Föredraget är fyllt med konkreta tips och passar alla yrkesgrupper.
Längd: 45 min- 2 timmar

Teamwork
En föreläsning som höjer "vi-andan" och förbättrar ert teamwork. Teambuilding är inte en isolerad aktivitet som görs vid ett enskilt tillfälle som bygger teamet med stort T. Man vet att man har teamglädje i teamet när alla bidrar. När prestige och revirbevakning har lämnat plats för samarbete och hjälpsamhet. När olikheter i kunnande och personligheter tas till vara. Teamglädje är ett annat ord för glädjerik effektivitet i grupp.
Föredraget lär er hur ni bygger teamwork och teamglädje i vardagen på din arbetsplats. Ju mer ni kan om hur grupper blir team desto lättare når ni resultat.
Längd: 45-90 minuter

Feedback
Vi människor mår bra, växer och utvecklas av återkoppling. Den berättar om vi är på rätt eller fel väg. Feedback är för människor vad vatten är för blommor. Utan återkoppling vissnar vi. Men många tycker det är svårt. Både att ge och ta emot kritik/feedback.
När feedbacken fungerar växer och utvecklas människor, team och organisationer. I detta föredrag hjälper Tomas er att knäcka koden – så att fungerande feedback blir en självklar del i kommunikationen på din arbetsplats. Här vänder Tomas på perspektivet: Från konsten att framföra kritik till konsten att lyfta varandra.
Längd: 60 eller 90 minuter

Oavsett vilket föredrag Tomas håller så är det underhållande och fullt av handfasta tips. Som föreläsare bjuder han friskt på sig själv vilket ger utrymme för många skratt.
– Skratt är inte bara kul. Det är mycket lättare att ta till sig kunskap och lära sig något när man har roligt, säger Tomas.
Han är en trygg och skicklig scenpersonlighet som lyfter både kompetensen och konferensen.

Tidigare beställare och åhörare om Tomas:
Fantastisk inspirerande. Jag har aldrig hört en människa som kan få så mycket sagt på en timme.
// ICA Sverige AB

Vi är otroligt nöjda. Klart över förväntan trots att dessa var höga från början.
Dagen var varierad, inkännande, begrundande och underhållande. Dessutom var du ju otroligt påläst och snappade upp små detaljer. Sååå bra! Tack så mycket!
//Statistiska Centralbyrån

Jag var fylld med energi när jag satt i bilen på väg hem. Vi fick med oss så mycket användbart, och jag har mycket att falla tillbaka på i det fortsatta arbetet.
De praktiska övningarna, teorin/bilderna och allt skratt kommer att hjälpa oss att nå dit vi vill.
//Uppsala Kommun

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.