Flowtalk

Tony Irving

Föreläsare som vågar vara sig själv!

Tony Irving är mest känd som den karismatiske juryordföranden i TV-programmet Let’s Dance. Han har även gjort starkt intryck och stor succé som radioprogramledare i ”Äntligen lördag” på Mix Megapol och i Sveriges Radio med ”Irving i P4”. Med sin brittiska accent och sin färgstarka stil har Tony blivit en folkkär profil med många järn i elden. Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har även drivit dansskola och undervisar i dans.

Tony håller levande och intressanta föreläsningar som grundar sig i hans erfarenheter som dansare, tränare och tävlingsmänniska.

Lyckan – att våga vara dig själv!
Tonys föreläsning handlar om saker som Tony har varit tvungen att ta sig igenom i livet. hans egen resa har gått från att ha varit en homofobisk, ung kyrkgosse som gifte sig med en kvinna och hatade sig själv och gömde sig i alkohol, festande och droger, till att vara en öppet homosexuell, gift med en man och drog- och alkoholfri person som hittat lyckan i de dagliga sakerna.
Tony pratar i föreläsningen om sin förändring, om att vara lycklig och om att våga ändra på sig själv. Att förstå och acceptera sig själv är den svåraste resan i livet: Cut the crap - du har alla förutsättningar för att bli vem du vill bli och leva som du vill leva. Men att hitta styrkan för att förändra är livets största utmaning. "You can’t be happy if you don’t accept also being unhappy”.

Lär er dansa!
Varför inte lära er några 'sköna moves' inför besöket på konferensmiddagens dansgolv?
Med Tony ökar möjligheterna att bli företagets danskung eller dansdrottning.
Tony och hans danspartner kan nämligen hålla dansundervisning och/eller skapa skräddarsydda dansuppvisningar utifrån ert events specifika behov.
Både dans och skratt utlovas!

Ämnen:
* Personlig utveckling
* Att nå mål
* Kommunikation
* Ledarskap
* Inpspiration
* Motivation
* Dans

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.