Flowtalk

Tor & David

Upplyftande föreställningar med en seriös kärna!

Tor Våge och David Ek är pedagoger i grunden. De träffades på lärarhögskolan i Karlstad i början på 90-talet. Tillsammans började de med hjälp av kulturella grepp att arbeta med seriösa ämnen och upptäckte att det var ett både effektivt, uppfriskande och glädjefyllt koncept. Tänkvärd underhållning blev deras grej.
Genom rollkaraktärer och specialskrivna sånger kan de lyfta energin i gruppen och öppna upp för nya intryck.
Kontakten med publiken är det viktigaste för att skapa rätt stämning och de arbetar med grupper från 20 upp till över 1000 personer.

Formen på föreställningarna varierar, och ämnena likaså. Exempel på vanliga teman är:
Kreativitet, motivation, värderingar, entreprenörskap, kommunikation, jämställdhet, mångfald, genus och ledarskap. De kan tillhandahålla allt ifrån korta inhopp på några minuter till halvdagars föreläsningsshower, s k ”workshower”.
Nedan presenteras några olika inslag med Tor & David:

Alla spelar roll
Fartfylld show som med komiska grepp synliggör våra sociala roller, sociala spelregler och oss själva.
Alla spelar roll handlar om värderingar, relationer, identitet och självkänsla. Hur påverkas vårt beteende av omgivningen? Hur kan våra ”roller” vara till hjälp och när blir de ett hinder? När är vi oss själva?

Kreativt tillstånd
Workshop med konkreta redskap, övningar och strategier som ger oss tillstånd att vara kreativaDet finns ett rum där allt är möjligt. Allt är rätt. Allt är välkommet. Här kan vi lekande lätt skapa vad vi vill. Det kallas fantasi – ett rum bortom prestationskrav och bedömning.
Vi arbetar omväxlande med tanke, känsla och kropp. När är vi kreativa? Hur blir vi kreativa?
Kreativt tillstånd är bäst lämpad för mindre grupper – upp till 25 personer eftersom det ingår många praktiska moment. Målgruppen är människor som vill lära sej mer om kreativitet, inre trygghet, fantasi och inlärning.

Skräddarsytt konferensinslag
Tor och David syr ihop föreställningar och shower kring aktuella teman som ger lyft åt konferenser, kurser etc. De belyser och ger perspektiv på det aktuella temat och lyfter samtidigt energin i gruppen genom att servera allt på ett lättsamt, humoristiskt och musikaliskt sätt.
Allt från kortare inhopp till hela föreställningar. Skratt öppnar upp för nya sinnestillstånd och höjer helhetsupplevelsen!

God underhållning - Välj och vraka godbitar från en smakrik meny!
Ibland vill man bara garva... T ex efter en avslutad konferensdag. Då fixar Tor & David underhållningen som sitter som en tryffel i gommen.
På menyn finns allt ifrån lättsmält och smakfullt till välkryddade läckerheter med lång eftersmak. Ja, även starka mustiga grejer. Allt serveras med en god portion humor. De bjuder gärna sinnena på en aptitretare redan före maten. Eller kanske något rejält uppiggande till kaffet. Som underhållningskockar är de måna om att alla får en trevlig upplevelse.

Vill ni ha skräddarsydda inspirerande föreställningar fulla av tanke, musik och humor, så är det Tor & David ni ska boka. Värmlands svar på Hasse & Tage!

Kommentarer från tidigare åhörare:
"Mycket trevlig och tänkvärd underhållning!"
"Underhållarna gjorde dagen"
"Underhållare med djup - UTMÄRKT!"
”Bra att ”våga” skämta om saker andra är väldigt seriösa kring"
"Grymt vasst, men samtidigt mjukt!"
"Tor och David borde få besöka varje kommunalnämnd och landstingsorganisation i landet. Heltidsanställ dem!"

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.