Flowtalk

Vanessa Leporati Wahlund

Guidar till ett bättre resultat!

Vanessa Leporati Wahlund har med sin 30-åriga erfarenhet från detaljhandeln blivit en omtyckt coach till säljare, chefer och olika typer av team. Hon hjälper er till förbättrade resultat och ökad personlig insikt.

Redan som 13 åring började Vanessa jobba extra som säljare i butik. Det blev senare flera år på butiksgolvet med ansvar för försäljning och inköp inom mode både i Stockholm och Florens. Hon gick sedan vidare till att bli agent för flera varumärken, och drev under 15 år en egen agentur med flera varumärken och hela Skandinavien som marknad.
Förutom olika säljutbildningar bl.a på IHM har Vanessa läst kommunikation och PR på RMI Berghs. Hon är dessutom certifierad på kommunikationsverktyget Insights Discovery.
Vid sidan av arbetet som säljcoach och föreläsare sitter Vanessa även i styrelsen på Agenturföretagen, där hon också verkar som Business Coordinator för Stockholm Fashion District i Nacka Strand.

Vanessa har en dokumenterat stark förmåga att både se individers och gruppers utvecklingspotential och har kompetensen att kunna leda dem rätt i utvecklingsarbetet mot ännu bättre prestationer. Hon har förmågan att plocka fram det där "lilla extra" hos varje individ. Oavsett vilken inriktning och längd på föreläsningen som önskas så skräddarsyr Vanessa alltid så det passar tillfälle och publik.

Ämnen bla:
- Försäljning och service
- Kundbemötande
- Kommunikation
- Ledarskap
- Samarbete - vinnande team
- Feedback

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.