Flowtalk

Yamina Enedahl

Nå din inre potential!

Yamina Enedahl är författare till boken 'Under ytan' och licenserad mental tränare med mer än tio års erfarenhet av att coacha och inspirera individer, grupper och ledare. Hon är också f d simmare och Sveriges första världsrekordhållare i fridykning. Hon är en äventyrare som gillar att dyka ner i själens mysterum och där utforska tankens kraft och livets möjligheter.

Under sina studier vid Skandinaviska Ledarhögskolan, utvecklade Yamina en ny prestationskultur och inre ledarskapsprinciper som skulle leda fram till Sveriges första världsrekord i fridykning. Man skulle kunna tro att det gjordes av en atletisk man med ett enormt starkt psyke och med en stab av tränare, sponsorer, säkerhetsdykare och läkare omkring sig. Men det gjordes istället av en rädd före detta simmarflicka från förorten som blev sin egen tränare och spräckte hål på prestationsmyter som inte bara är väl etablerade inom idrotten och i företagsvärlden, utan i hela vårt samhälle.
Yamina har sedan dess fortsatt att förfina och utvidga sina perspektiv för ledare och organisationer i privat såväl som offentlig sektor. Hon har skapat samarbetsstrategier för skola, polis och socialtjänst.

I sina föreläsningar bjuder Yamina frikostigt på sig själv och låter publiken följa med på en vindlande resa i att överkomma mentala hinder och rädslor, sätta gränser och hitta vägar för att växa som människa och i sitt livsledarskap. Motgång blandas med medgång – precis som i livet i stort. Hon utmanar traditionella prestationsmyter och höjer blicken mot samarbete, lyhördhet och inre glädje. Yamina inspirerar åhörarna till att spränga sina egna gränser och utmanar gamla föreställningar kring hur man når mål och presterar på topp. Ingen lämnar rummet utan att börja reflektera över sig själv!

Ämnen bla:
- Prestation
- Ledarskap
- Personlig utveckling
- Målsättning
- Inspiration
- Motivation

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.