Flowtalk

Zeid Andersson

En underhållande kommunikatör!

Zeid Andersson är standupkomiker, sångerska, föreläsare och skådespeleska. Kort sagt så är hon en mycket rutinerad artist. Hon har skrivit texter, komik, sjungit, arrangerat sånger i alla år. Standup och föreläsningar sedan tillkommit efterhand.

Zeids föreläsningar är både intressanta och underhållande och baseras ofta på kommunikation. Det är många funderingar kring hur vi pratar, rör oss, kommunicerar och läser av varandra. Här används skrattet som avväpning och nyckel för att beskriva känsliga saker som t.ex. genus och härskartekniker. Kommunikation behöver inte vara svårt. Humor och självironi är verktygen för att fånga publiken, inga pekfingrar i den här föreläsningen. Alla sänder vi också ut "osynliga signaler" vilket påverkar kommunikationen med andra människor utan att man alltid är medveten om det.
Som kapten inom den frivilliga Fältartistföreningen har Zeid personliga erfarenheter av att vara kvinna i en mansdominerad värld vilket gör att hon gärna - men utan att schablonisera funderar över skillnader på manligt/kvinnligt sätt att kommunicera.

Tidigare åhörare om Zeid:

"Lättsamt kring ett viktigt ämne. Mycket roligt." "Vilken fantastisk energi och utrålning! Och humor! Äntligen en kvinna som kan ta för sig och bjuda på sig själv. Och vara så naturlig och öppen. Jag hade väldigt roligt. Ett proffsigt sätt att få fram ett budskap."
//Mona Agaton

"Superbra! Det roligaste jag hört på år och dag! Otrolig föreläsare! Klok, varm, charmig, rolig, talangfull."
//Caroline Vilsanius, Preem Petroleum

Ämnen:
* Kommunikation
* Kroppskontroll
* Kroppsspråk
* Rösten och röstkontroll
* Självförtroende
* Kvinnligt/manligt
* Härskartekniker
* Genus
* Attityder
* Inspiration

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.